Розсилка смс по готовій клієнтській базі

смс реклама по готовій клієнтській базі


Не тільки великі компанії, а й підприємства середнього і малого бізнесу використовують смс розсилку для поширення реклами. Однак головна перешкода, яке постає на шляху підприємця, який вирішив замовити смс розсилку по базі - відсутність цієї самої бази. Не секрет, що найбільш ефективною є розсилка по «гарячій» базі. Тобто, донесення інформації до клієнтів, у яких вже сформований позитивний образ вашої компанії, або вони хоча б знають, хто ви. Однак отримати таку клієнтську базу досить непросто. Для цього доведеться зробити цілий ряд заходів і витратити досить багато часу.

Необхідно відразу обмовитися, що чинне законодавство дозволяє sms розсилку по базах операторів мобільного зв'язку або по своїй базі тільки в тому випадку, якщо кожен з абонентів дав згоду на її отримання. В іншому випадку наша розсилка перетвориться на банальний СПАМ і необхідного ефекту не викличе.


Де взяти бази?


Де брати бази? Найпростіший спосіб отримати заповітний список номерів - купити його або скористатися послугами посередника, у якого така база даних для sms розсилки вже є. Наприклад, в нас. Більш того, багато компаній, які надають послуги смс розсилки по своїй базі, готові зробити вибірку, яка відповідатиме вашим запитам. Це може бути ранжування за місцем проживання, віком, доходами, захопленнями та інш. Такий список номерів буде значно ефективніший, ніж повна база номерів компанії Київстар, наприклад. Крім того, вартість залучення одного клієнта в цьому випадку буде нижча, ніж при масовій розсилці. Це обумовлено тим, що ваша реклама з великою ймовірністю зацікавить кожного першого абонента, а не кожного десятого, як при розсилці по повним клієнтських баз операторів мобільного зв'язку.

Як отримують бази інші?


Існує маса способів, до яких вдаються компанії, що надають подібні послуги, для збору необхідної інформації і отримання дозволу на розсилку. Досить часто для цього використовується база терміналів, які дозволяють оплатити ті чи інші послуги. У цьому випадку клієнт без сумнівів залишає свої контактні дані, а дозвіл на їх використання закладено в  угоді. Все законно, просто і максимально ефективно. Особливо хороша база терміналів для здійснення геотаргетингової розсилки.

Люди, як правило, постійно користуються одними і тими ж терміналами, розташованими або недалеко від будинку, або поруч з місцем роботи. Такий підхід дозволяє також визначити рівень доходу клієнта і його інтереси.

Увага


Якщо ви вирішили скористатися послугами компанії, в списку послуг якої значиться «розсилка по нашій базі», поцікавтеся, наскільки часто вона оновлюється. Це повинно відбуватися не рідше одного разу на місяць. Тільки в цьому випадку клієнтська база може вважатися актуальною, а розсилка принесе реальну користь бізнесу.

Максимальна і оптимальна довжина смс-повідомлення

Немає коментарів:

Дописати коментар