SMS розсилка по Україні: Луцьк, Київ, Харків, Дніпропетровськ, Львів, Запоріжжя, Одеса, Миколаїв та інш. міста

смс реклама Київ, Харків, Дніпропетровськ


З появою мобільного зв'язку, а зокрема, з появою технології коротких текстових повідомлень - SMS, в нашому житті стало на один вид реклами більше. Як говорить всезнаюча Вікіпедія, під SMS розсилкою розуміють сукупність засобів для відправки абонентам стільникових операторів зв'язку великої кількості коротких текстів, переважно рекламного характеру. Такий вид послуг по залученню клієнтів почав з'являтися ще на початку 2000-х років, і не тільки в Україні, але і в інших країнах. У нашій країні почалося все зі столиці, з Києва.

Люди, які ведуть свій бізнес, знають, наскільки важливим є впізнаваність фірми і бренду серед людей не тільки в рідному місті, наприклад, Луцьку, а й інших місцях. Безумовно, є безліч способів привернути до себе увагу в Рівному. Це і зовнішня реклама (білборди, сітілайти), і реклама в засобах масової інформації (телебачення, радіо, Інтернет), і багато іншого.

Не останнє місце займають і смс розсилки. Статистика компанії «АЛЬФА СМС» та інших підприємств, що надають подібні послуги, твердить, що якщо приходить СМС на телефон, то його читає практично 90% користувачів стільникового зв'язку в Києві. Не сильно відрізняються ці показники і в інших містах. Це величезна цифра! З цього простого факту випливає, що якщо людина після прочитання короткого повідомлення про товари і послуги якоїсь фірми в Харкові збереже його, це означає, що потенційного клієнта зацікавила ваша реклама. Це дуже зручно, адже можна скористатися контактними даними в разі потреби.

Тепер потрібно розглянути детально, в яких напрямках можна використовувати смс розсилки, щоб принести користь бізнесу у Львові.

Перше - це нагадування нинішнім клієнтам фірми про те, що є така компанія у Львові або будь-якому іншому місті України. Щоб це реалізувати, потрібно відправляти новини про компанію, різну інформацію про знижки, акції, бонуси, розпродажі та інші приємні дрібниці, які точно порадують лояльних клієнтів фірми.

Такі акції в Києві потрібно проводити регулярно, адже як казав колись відомий маркетолог PepsiCo, Coca-Cola та інших корпорацій Серджіо Зйомна, утримання старого клієнта для фірми буде на багато разів дешевше, ніж придбання нового. Цих слів і потрібно дотримуватися. Можна запропонувати разовому клієнту стати членом смс клубу для того, щоб отримувати найактуальнішу інформацію про вигідні пропозиції.

Другий важливий напрямок SMS розсилок - пошук нових клієнтів для фірми у Львові, наприклад. У коротких повідомленнях потрібно розповідати про компанії, її місії, перевагу перед іншими фірми такого ж роду діяльності. Потрібно постійно нагадувати потенційному споживачеві послуг компанії про акційні пропозиції, знижки, бонуси, програмах лояльності, які проходять в торгових точках Львова.

Якщо з напрямками смс розсилок для бізнесу в Одесі, наприклад, все ясно, то тепер потрібно зупинитися на прикладах використання SMS для різних видів діяльності.

Служби таксі в Запоріжжі можуть використовувати для своїх клієнтів персональне повідомлення про виконання замовлення. Суть послуги полягає в тому, що в комп'ютерну базу служби таксі вбудовується спеціальна функція. Саме вона дозволяє відправляти жителям Хмельницького персональне СМС повідомлення.

У цьому повідомленні, яке часто відправляють служби таксі в Житомирі, вказуються параметри машини, яка приїде за клієнтом (колір, номер, модель і час приїздуі).

В Одесі існує й інший напрямок розсилки. Це масова СМС розсилка по всій базі абонентів. Сюди входять люди, які хоча б раз скористалися послугою подачі таксі. У повідомленнях найчастіше пишуть про новини, нові пропозиції та акціях.

Дана послуга в Полтаві так само ефективна, як і в інших містах. Вона дозволяє збільшити кількість викликів таксі завдяки тому, що клієнти стають постійними.

Якщо основним видом вашої діяльності є автосалон або сервісний центр в Харкові, то смс розсилкою може виступати будь-яке рекламне повідомлення. Потрібно відзначити, що подібний бізнес має досить широку географію. Коло клієнтів автосалонів не обмежується одним містом, а тим більше районом. Тобто, цілком має право на життя оповіщення для покупців автомобілів певної марки з Тернополя від салону зі Львова. Особливо якщо мова йде про дорогі авто. Сповіщати можна так само постійних клієнтів компанії, які регулярно користуються якимось набором послуг.

Будь-який банк в Ужгороді може підключити своїх клієнтів до смс розсилці. Це може бути повна інформація по рахунках чи транзакції. Це можливо, не тільки в Івано-Франківську, але і в будь-якому іншому місті, де б клієнт не перебувала.

SMS розсилка банків і фінансових організацій в Дніпропетровську включає такі послуги:
  • смс реклама нових пропозицій банку клієнтам з Кривого Рогу;
  • смс нотифікація про зняття або поповнення рахунку, виписка по рахунку і тому подібні послуги для жителів Житомира;
  • sms повідомлення про терміни погашення кредиту або про дату зняття депозиту в невеликому відділенні банку під Одесою;
  • смс повідомлення про спеціальні пропозиції банків або інших фінансових установ Херсону.

Для магазинів і торгових мереж в Харкові або будь-якому іншому місті України дуже доречно буде інформування за допомогою смс розсилки про знижки, бонуси, акції або інші пропозиції тієї чи іншої торгової точки. Цілком можлива розсилка таких повідомлень і в кількох містах України. Якщо представництва фірми є на території Запоріжжя, приміром, то вже може бути проведена всеукраїнська акція.

Не потрібно забувати, що в фітнес клубах і інших спортивних закладах Хмельницького можна практикувати оповіщення клієнтів про закінчення терміну дії абонемента, а також про початок занять, наявності вільних місць і т.п. Ця послуга буде також корисна жителям і бізнесменам Чернівців та інших міст, в якому регіоні вони б не перебували.

Навіть в такому невеликому місті, як Кіровоград, безсумнівно, є кафе, ресторани і нічні клуби, які можуть використовувати смс нотифікації про різні заходи. Так, в Сумах можуть проходити зустрічі, прес-конференції, виставки, дискотеки та інші захоплюючі події, про які потенційний клієнт повинен знати заздалегідь. Саме тому важливо використовувати смс розсилку.

Те саме і в інших розважальних центрах Черкас. СМСкою можна розіслати запрошення на концерти, вечірки та інші свята в Маріуполі. Розважальним закладам обов'язково потрібно сповіщати клієнтів Маріуполя про спеціальні пропозиції та акції.

Не тільки в Хмельницькому, але і в інших містах, є розвинений бізнес, який може стати ще більш прибутковим за допомогою такої сучасної послуги, як СМС розсилки. СМС розсилка - це вигідний спосіб привернути увагу клієнтів до себе, свого бізнесу, до цікавих пропозицій і послуг підприємств Дніпропетровська. Це дійсно реклама, яка б'є прямо в ціль.

Максимальна і оптимальна довжина смс-повідомлення

Немає коментарів:

Дописати коментар